Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Gastcollege fraudebestrijding

november 26 @ 15:00 - 17:00

Beste student,

 

Hierbij informeer ik graag over het volgende event dat het SMSP organiseert. Donderdagmiddag 26 november 2020 zal dhr. Tom Tijink een online gastlezing geven over fraudebestrijding.

Dhr. Tijink werkt als externe consultant (via Ordina) bij ABN AMRO op de afdeling Security & Integrity Management (SIM). SIM is het expertisecentrum binnen de bank op het gebied van fraude, criminaliteit en integriteit. Dhr. Tijink heeft Security Management gestudeerd en is lid geweest van het SMSP.

De gastlezing zal starten met een introductie over SIM – wat doet de afdeling veiligheidszaken? Daarna zal hij gaan vertellen over fraude in het betalingsverkeer door te vertellen over de verschillende modus operandi, onderzoek dat verricht wordt, wettelijke kaders en geldezels. Na het verhaal van dhr. Tijink is er ruimte voor vragen.

Tot slot wil ik erop wijzen dat dit het laatste event is dat zonder lidmaatschap kan worden bijgewoond door eerste- en tweedejaarsstudenten die niet eerder lid zijn geweest. Hierna is lidmaatschap vereist voor deelname aan events. Er komen nog veel meer gave events aan, dus schroom niet en meld je direct aan!

AANMELDEN KAN TOT 24 NOVEMBER 17:00!

We ontvangen jullie graag op donderdagmiddag 26 november 2020. Aanmelden kan via onderstaande link. Bij vragen of opmerkingen kan je terecht bij onze secretaris; Mark van der Linden (m.vdlinden@securitystudenten.nl).  

Aanmelding event:

   

  Gegevens

  Datum:
  november 26
  Tijd:
  15:00 - 17:00
  Evenement Tags:
  ,