Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gastcollege Northwave

oktober 28 @ 14:45 - 16:30

Beste studenten,

 

Hierbij informeer ik jullie graag over het volgende event dat het SMSP organiseert. Woensdagmiddag 28 oktober 2020 zal dhr. Marcel Paschedag van Northwave Security een online gastlezing geven.

Northwave Security, een bedrijf dat is gevestigd in Utrecht dat zich richt op onder andere cybersecurity, security behaviour en privacy. Marcel Paschedag is Business Security Consultant bij Northwave Security. In het verleden is hij docent geweest aan onze studie.

De heer Paschedag wil ons graag meenemen in zijn rol als lid van een crisisteam bij een shared service organisatie van de Belastingdienst en hoe in het team zorg wordt gedragen voor het in stand houden van de belangrijkste processen binnen de dienst. Daarnaast zal hij het gaan hebben over Business Continuïty en de over de rol en verhouding van technologie ten opzichte van informatiebeveiliging en crisismanagement. Ook wil hij wat hints en tips geven over hoe je je als jonge professional kan ontwikkelen en hoe je een plek kan vinden in het werkveld (ook stage en afstuderen).

Als voormalig docent heeft de heer Paschedag een goed netwerk zowel binnen als buiten Saxion en is wellicht een goede toevoeging aan je netwerk. Daarnaast worden inhoudelijk interessante onderwerpen besproken, waarbij je de link tussen de studie en de praktijk kan leggen.

We ontvangen jullie graag op woensdagmiddag 28 oktober 2020. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Bij vragen of opmerkingen kan je terecht bij onze secretaris; Mark van der Linden (m.vdlinden@securitystudenten.nl). Verdere informatie over dit event volgt via de mail.

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

  Gegevens

  Datum:
  oktober 28
  Tijd:
  14:45 - 16:30
  Evenement Tags: