Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsborrel SMSP 15 januari 19:30

januari 15 @ 19:30 - 21:30

Het jaar 2020 nadert zijn einde en normaal gesproken organiseert SMSP een groot kersfeest, vanwege de genomen maatregelen van kabinet is dat dit jaar niet mogelijk. Het bestuur is positief gestemd en hoopt op een beter 2021. Het SMSP wil graag samen met jou 2021 positief inluiden, met een nieuwjaarsborrel! Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten, daarom nodigen wij je graag uit voor een digitale bijeenkomst. We ontmoeten elkaar op 15 januari 2021 om 19:30.  

Omdat het in de huidige coronatijd moeilijk is om nieuwe mensen te ontmoeten, zal dit event met een informele sfeer studenten met elkaar en met alumni verbinden. Om vorm te geven aan het event is een programma opgesteld. Je krijgt de kans om in klein groepsverband met nieuwe mensen te spreken en we gaan een leuke pubquiz doen met gave prijzen! Waaronder een SECRID pasjeshouder, een verassingspakket en nog meer!! 

Je krijgt een luxe borrelpakket naar keuze thuisgestuurd om van te genieten tijdens de borrel! Voor meer informatie over de borrelpakketten wordt verwezen naar de website van SMSP. 

Mis deze kans niet en meld je snel aan via onze webshop:

SMSP Leden: https://securitystudenten.nl/product/nieuwjaarsborrel-smsp-lid/

Niet Leden: https://securitystudenten.nl/product/nieuwjaarsborrel-niet-lid/

 

Aanmelden kan tot maandag 4 januari 11:00. 

 

Let op! Voor leden en alumni is het borrelpakket aanzienlijk goedkoper, dus meld je snel aan voor het lidmaatschap van het SMSP voor slechts €12,50 voor eerstejaars studenten en €25,00 voor de andere securitystudenten https://securitystudenten.nl/product/lidmaatschap-smsp-1-jaar/.    

 

Het bestuur der SMSP ontmoet je graag op 15 januari 2021 vanaf 19:30 voor de digitale nieuwjaarsborrel! 

 

Mede namens het bestuur der SMSP, 

Gegevens

Datum:
januari 15
Tijd:
19:30 - 21:30