Studentvrijwilligers V&R

In samenwerking met V&R bieden wij leden van SMSP de mogelijkheid om mee te werken aan diverse activiteiten. Hierbij moet worden gedacht aan ondersteuning tijdens cursussen en dergelijke, of eventueel projecten van V&R waarbij zij de hulp van studenten kunnen gebruiken. Dit is een mooie kans om je kennis te verbreden en je CV uit te breiden.

Over V&R
“Wij hebben kennis en praktijkervaring op het gebied van veiligheid, crisisbeheersing, crisismanagement en crisiscommunicatie. Dit delen wij door het geven van opleidingen, trainingen, oefeningen, advies en detachering, met als doel de impact van een incident, crisis of ramp helpen beperken.

Benieuwd naar wie wij zijn of wat onze visie is? In het menu aan de linkerkant vind je meer informatie over de visie, het team en ervaringen van onze klanten.’’

Deelname aan dit project gebeurd op vrijwillige basis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar m.siersema@securitystudenten.nl. Zodra V&R een verzoek bij ons indient voor een opdracht zullen alle aangemelde leden worden benaderd om te vragen of zij hier aan willen deelnemen. Het aantal studenten dat wordt gevraagd zal verschillen per verzoek.

Ook voor vragen kan je altijd mailen naar m.siersema@securitystudenten.nl.

 

vr-lg

V&R webpagina