Privacy Impact workshop

Beste SMSP’ers,

We zijn trots jullie een nieuw event aan te bieden op vrijdag 1 mei. Informatiebeveiliging is een ‘hot item’ bij vele bedrijven. Daarnaast weten bedrijven niet altijd wat ze hiermee moeten en gooien het dan bij de IT-afdeling neer. Vaak blijkt dat het resultaat niet voldoet aan doelstellingen van de organisatie of normenkaders als de ISO.

We hebben drie specialisten op het gebied van informatiebeveiliging geregeld. Deze specialisten zijn werkzaam bij Ordina en hebben meer dan genoeg kennis om  ons te leren hoe dit aan de kaak moet worden gesteld in organisaties. Deze informatiespecialisten gaan een 1-daagse privacy impact workshop verzorgen op het Saxion.

We verzamelen rond 13:00 uur bij het Saxion en krijgen eerst een opfriscursus. Vervolgens worden er groepen gevormd en gaan deze onderling met een opdracht aan de slag. Deze wordt op het einde van de dag beoordeeld door de specialisten. Het kan goed zijn dat de opdracht wordt beoordeeld via een PowerPoint presentatie. Hier hebben jullie dan genoeg tijd voor om deze te maken.

We zijn er van overtuigd jullie hiermee een bijzonder interessant event aan te bieden. Schrijf je snel in, want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar. SMSP-leden kunnen zich aanmelden bij Erik Becker via e.becker@securitystudenten.nl, deelname is uiteraard gratis.

Voor meer informatie over Ordina klik hier