Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Bezoek Thales

januari 25

Beste leden,

Op 25 januari gaan we op bezoek bij Thales in Hengelo en worden we bijgepraat door o.a. de director Security over de security uitdagingen bij Thales en kunnen we een rondleiding krijgen in de fabriek. Ook krijg je meer inzicht in de taken van een security professional in de praktijk en wordt je bijgepraat door een oud Saxion student over de fysieke beveiliging bij Thales.
Om toegang te krijgen tot de locatie is een geldige ID of paspoort noodzakelijk. Zonder dit document krijg je geen toegang tot de locatie.

THALES NEDERLAND B.V.
Zuidelijke Havenweg 40a
7554 RR HENGELO

Wie is Thales:
‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij Thales met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. De medewerkers van Thales, die een uniek gevarieerd geheel vormen van expertise, talenten en culturen, ontwikkelen en leveren buitengewone hightechoplossingen. Van de 80.000 talenten in 68 landen zijn er 2000 werkzaam in Nederland. Thales is één van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van veiligheid en bescherming.

Thales helpt haar klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. Thales speekt dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij zij zich focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit, het ‘internet of things’ en cybersecurity.

In Nederland heeft Thales vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken zij aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen, onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft) en onderzoek & ontwikkeling voor serious gaming (in samenwerking met de Universiteit Twente).

Locatie:
THALES NEDERLAND B.V.
Zuidelijke Havenweg 40a
7554 RR HENGELO

Datum en tijd:
25 januari 11:00

Om toegang te krijgen tot de locatie is een geldige ID of paspoort noodzakelijk.

  Gegevens

  Datum:
  januari 25
  Evenement Tags:

  Locatie

  hengelo